Loading... Please wait...

For all your PC requirements

Categories

Our Newsletter


  

 

 

 

 

Call / SMS/ Whatsapp/ Wechat

019 9827789

SCAN UTK ADD SINI

web log free

VIRGIN COCONUT OIL VCO Minyak Kelapa Dara

Price:
RM40.00
Weight:
0.30 Grams
Rating:
( )
Shipping:
Free Shipping
Quantity:
Bookmark and Share


Product Description

VIRGIN COCONUT OIL

Fungsi & Khasiat VIRGIN COCONUT OIL(VCO) keluaran Catalyst:


Untuk kegunaan luaran :

1 . Dapat membantu mengurangkan berat badan
2 . Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
3 . Melembut, mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
4 . Sangat bagus masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
5 . Mengatasi masalah kulit berminyak
6 . Mengatasi masalah sakit kulit pada kemaluan(masalah keputihan)

Untuk kegunaan dalaman :

1 . Mencegah risiko penyakit jantung&kadar kolestrol yg tinggi
2 . Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
3 . Melegakan pernafasan
4 . Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
5 . Mengurangkan keadaan mudah lapar
6 . Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
7 . Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri
8 . Memperbaiki kandungan asid dalam rahim
9 . Mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin
10 . Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita(memperlambatkan proses)

Virgin_oil_vco2_power.jpg

Virgin_oil_vco2_power2.jpg

Virgin_oil_vco2_power311.jpg

BERITA HARIAN 13/01/14 - Pengguna tidak perlu bimbang kemungkinan wujudnya kesan sampingan kerana Minyak Kelapa Dara dihasilkan secara semulajadi & organik. 
 

Virgin_oil_vco_akhbar.jpg

Virgin_oil_vco_akhbar2.jpg

Virgin_oil_vco_testimoni_akhbar.jpg


Ianya juga mengandungi ASID LAURIK utk mbantu mguatkan keimunan badan yg menyamai ciri susu ibu sebagai antivirus, antibakteria, antikulat & antioksida tinggi serta mbantu mengekalkan serta mningkatkan kesihatan badan.



KESAN PENGAMBILAN SEGERA VCO CATALYST

*Melegakan pernafasan
- mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong.

*Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
- menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas sertamembuang toksin melalui najis.

*Meningkatkan kadar metabolisma pada seluruh sel tubuh
- Minyak Kelapa Dara akan diserap terus sebagai komponen tenaga dalam badan, badan anda akan terasa lebih bertenaga.

*Didalam usus kecil dan besar ia memusnahkan organisma perosak,seperti virus, bakteria, kulat dan profozoa (cacing). Oleh itu penghadaman mencapai tahap maksimum.

*Mengurangkan keadaan mudah lapar
- bila penghadaman mencapai tahap maksima tubuh mendapat lebih khasiat dan tenaga. oleh itu berat badan terkawal-tidak perlu makan banyak dan kerap.

*Mengurangkan kandungan lemak badan
- berat badan turun mengikut kesesuaian tubuh badan seseorang.

*Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
- mengelakkan terbentuk plak pada saluran darah terutama saluran yang berhubungan dengan jantung.

*Mempercepatkan pengantian sel-sel mati dengan yang baru
- mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit.


PERSOALAN YANG SERING DI TANYA BERKAITAN VCO CATALYST
1. Lelaki boleh makan jugak ke?

 Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalalakkan makan VCO ni sebagai suppliment.
 

2. Harga berapa dan dalam satu botol ada berapa soft gel?

Boleh tahan berapa lama satu botol VCO ni? Harga VCO Catalyst sebotol ialah RM 39.90 (Semenanjung) danRM43.90 (Sabah dan Sarawak).
Fyi, dalam satu botol ada 60 kapsul soft gel dan boleh tahan selama sebulan.

 

3. VCO Catalyst ni sesuai dengan semua peringkat umur ke?

 Semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua.
 

4. Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni?

 Boleh digunakan dengan 2 cara.
** MAKAN 
- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari). Ambil selepas makan. Seeloknya diambil bersama air suam atau air kosong.- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus. 
** SAPU pada muka atau tumit kaki atau mana-mana anggota badan yang bermasalah
-Lubangkan siket guna jarum dekat softgel tu then apply kat muka or pada anggota badan yang bermasalah. Tapi untuk kulit sihat n cantik, better makan and sapu la. 

 

5. Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?

 Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tu.
 

6. Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?

Jangan risau! Kalau anda dah sedia kurus, ia takkan menguruskan lagi bila anda makan Vco Catalyst sebab anda punya metabolisma dah sedia tinggi. Untuk metabolisma yang rendah, VCO membantu untuk menaikkan metabolisma anda.

7. Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?

Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyaAllah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.

8. Halal ke VCO ni?

VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia and it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.

TESTIMONIAL PENGGUNA VCO CATALYST

Virgin_oil_vco_testimoni.jpg

Virgin_oil_vco_testimoni3.jpg

Virgin_oil_vco_testimoni4.jpg

Virgin_oil_vco2.jpg

 

VCO & SEMUA PRODUK CATALYST ADALAH KELUARAN BUMIPUTERA YANG PASTINYA HALAL

CARA ORDER EKPRESS/SEGERA

PERCUMA POS LAJU!

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

Langkah 1 : Harga Produk

vco.png

1 Botol= RM40.00 pos laju free

2 Botol= RM75.00 pos laju free

 

Langkah 2 : Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah RM40/RM75 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit

BANK IN KE SALAH SATU AKAUN DI BAWAH

maybank.gif
No. Akaun: 553056011644 (MAYBANK)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
cimb-bank-logo.gif
No. Akaun: 7611284646 (CIMB)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bank_rakyat-logo-2A81572EC0-seeklogo.com.gif
No. Akaun: 220241644633 (BANK RAKYAT)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
pbbtrue.jpg
No. Akaun: 4736638134 (PUBLIC BANK)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bsntrue.jpg
No. Akaun: 0310429000203109 (BSN)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bankislamtrue.jpg
No. Akaun: 03045020103139 (BANK ISLAM)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bmualmalat.jpg
No. Akaun: 03030009115724 (BANK MUAMALAT)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
 
No. Akaun: 205180206613 (AFFIN BANK)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
   
   
Masukkan email: admin@produkbest.com jika buat online transfer

Nota : Jika bayaran dibuat menggunakan internet banking malalui Maybank2u sila masukan Recipient email: admin@produkbest.com Recipient reference : Nama Anda, Other payment details : No.Tel Anda . Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

SMS DETAIL BAYARAN KE 012 982 8001

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama,Email(Untuk Send Invoice & No Rujukan Pos) Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:

virgin coconut ,2 botol,RM75, Maybank, 20/04/2012, 1.10 PAGI,TENGKU FAIZAL SOFYAN,eramache@yahoo.com, Jalan Raja Perempuan Zainab 11, Kubang Kerian, 16150 Kota Bharu, Kelantan.

Send ke 012-9828001

DAPATKAN HARGA TERBARU MELALUI SMS/WHATSAPP/WECHAT Sila Taip virgincoconut hantar ke0199827789

sms-virgin_coconut_oil.jpg

open24jam.gif

call.jpg

borangtanya.jpg

Nama:
Email Anda:
No Handphone:
Tahu Mengenai Web produkbest.com? Google Search
Forum
Harakah Daily
Iklan Akbar/Sinar Harian
Kawan/keluarga
Email
Facebook
Nama Produk:
 Isikan Pertanyaan Anda:

Find Similar Products by Category


Write your own product review

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Add to Wish List

Click the button below to add the VIRGIN COCONUT OIL VCO Minyak Kelapa Dara to your wish list.

You Recently Viewed...