Loading... Please wait...

For all your PC requirements

Categories

Our Newsletter


  

 

 

 

 

Call / SMS/ Whatsapp/ Wechat

019 9827789

SCAN UTK ADD SINI

web log free

Sabun Al Razi

Price:
RM45.00
Weight:
0.30 Grams
Rating:
( )
Shipping:
Free Shipping
Quantity:
Bookmark and Share


Product Description

Sabun_Al_Razi.jpg

 

1 KOTAK MENGANDUNGI 2 SABUN 

Sabun Al-Razi selamat digunakan dan disahkan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia

NO. KKM --> NOT131103088

Sabun al razi diperbuat daripada bahan semulajadi yg Mampu merawat Serta menyelesaikan masalah kulit Anda!!marilah memcubanya bagi melihat hasilnya seawal 3 hari!..

 alrazi_sabun_2.jpg

Sabun untuk kecantikan kulit dan wajah anda
Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ebstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C.
formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih
sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia.
RAMUAN ISTIMEWA SABUN AL RAZI :

ALOE VERA / LIDAH BUAYA : Membantu merawat parut jerawat, bekas luka dan mengurangi keradangan kulit. Ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang sunburn kerana terdedah pada sinaran matahari.

MINYAK TEA TREE : Membantu mengatasi kulit berjerawat. Kandungan bahan aktif nya sangat efektif untuk menghapuskan bakteria penyebab jerawat dan mengecutkan jerawat dengan lebih cepat.
OLIVE OIL / MINYAK ZAITUN : Membantu merangsang penghasilan sel2 kulit yang baru, menanggalkan sel-sel kulit mati an parut selain melembab dan menghaluskan kulit.
EKTRAK MENTIMUN : Sangat bermanfaat untuk mengatasi kulit kering dan bersisik, kulit yang terbakar akibat berjemur di bawah sinar matahari, menyegar dan melembabkan kulit selain kaya vitamin dan mineral penting untuk kesihatan kulit.
VITAMIN C : Vitamin penting yang mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi.
EKTRAK BAWANG PUTIH : Kandungan bahan aktif nya membantu merawat jerawat batu dengan sangat berkesan serta berupaya melembutkan kulit wajah.
EKTRAK SERAI : Manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka.

** Gunakan tanpa was-was. Berdaftar dengan KKM : NOT131103088K

Apakah antara masalah kulit yang dapat diatasi
MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT JERAWAT
MEMBERSIH SECARA MENDALAM
MENGHILANGKAN BLACKHEAD & WHITEHEAD
MENGURANGKAN MASALAH PIGMENTASI
MENCERAHKAN KULIT YANG KUSAM/GELAP
MENYERAGAMKAN TONA KULIT TIDAK SEKATA
MENGURANGKAN KEDUTAN / PENUAAN
MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
MENGAWAL MINYAK BERLEBIHAN

CARA GUNA SABUN AL-RAZI :
** Basahkan muka dengan air suam/biasa, gosokkan sabun Al-Razi pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke wajah selama 2-3 minit sebelum dibilas dan keringkan wajah dengan tuala bersih.
** Gunakan 2 kali sehari secara teratur, pagi dan malam sebelum tidur untuk hasil terbaik.
** Boleh digunakan lelaki dan wanita serta semua peringkat usia.
** Boleh juga digunakan untuk mandian seluruh tubuh.
FAQ : SABUN AL RAZI
Berkesan ke sabun ni?
Belum cuba, belum tahu. In Shaa Allah berkesan dengan pemakaian secara konsisten. 

Sabun ni boleh tahan berapa lama?
1-2 bulan bergantung pada kekerapan pakai.
 Macam mana nak keluarkan sabun ni? Kan dalam bekas.
Tak perlu keluarkan. Nanti sabun mudah cair. Basahkan tangan dan gosok di sabun. Ambil buih.
 Halal ke?
Semestinya halal. Jika tak, saya pun tak berani nak pakai dan tak akan jual pun.
 1 kotak tu ada apa je?
1 kotak ada 2 sabun ya.. 1 sabun 30g. tiada krim toner dll. sabun sahaja..
 Apa kandungan dalam sabun ni?
Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ebstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C. Formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih dan sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia.
 Ada kelulusan kkm?
Ada.. Sebelum saya menjual sabun Al Razi, saya akan pastikan ianya selamat digunakan dan berkesan kepada pengguna.
Berapa lama nak lihat kesannya?
Bergantung pada kulit masing2. Sebab kulit kita kan lain2.. Ada pengguna yang 3 hari dah rasa perubahan, ada yang 5 hari, ada yang seminggu.. Ingat! Untuk dapatkan kesan terbaik, jangan lupa pakai secara konsisten ya..
 Boleh hilangkan parut jerawat?
Opkos boleh.. cepat atau lambat tu bergantung pada individu.. saya pun makan masa 2 bulan baru parut jerawat hilang. Tapi kalau jerawat, cepat je kesannya.. Jangat lupa, jeragat pun boleh hilangkan jugak tau..
 Kalau tak berkesan? Dah macam2 produk saya cuba..
Tak salah mencuba, yang penting kita berusaha. Mana tahu produk lain tak sesuai dengan kulit muka awak.. Pastikan jauhi produk2 yang mengandungi bahan kimia.
  
Macam mana nak guna?
Penggunaan sama macam pencuci muka yang biasa.. Penggunaan 2x sehari da memadai. Selebihnya, cara penggunaan boleh tengok di belakang kotak..
  
Al Razi ni jual sabun sahaja ke?
Iya sis.. sabun yang khusus untuk menghilangkan segala masalah kulit rakyat Malaysia. Hanya dengan sabun sahaja, In Shaa Allah berkesan.
 Boleh ke saya pakai dengan krim muka yang lain?
Semestinya boleh.. Sabun Al Razi ni 100% ekstrak herba dan ramuan terpilih. Boleh dipakai dengan krim muka jenama lain. Tiada kesan sampingan.
Kalau ada resdung boleh pakai tak?
Bolehhh..
Ada apa2 kesan sampingan tak? Kulit mengelupas ke?
Tiada. Tapi kalau kulit awak memang jenis yang kering, mungkin akan mengelupas sikit sebab nak keringkan jerawat. Tapi jangan risau, kesannya hanya sementara sahaja. Lepas tu dah okay..
 Lelaki boleh pakai tak?
Tak kira lelaki atau perempuan, dua2 boleh pakai.

TESTIMONI  Sabun Al Razi
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu

CARA ORDER EKPRESS/SEGERA

PERCUMA POS LAJU!

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

Langkah 1 : Harga Produk

Sabun_Al_Razi.jpg

1 Set RM45 Pos Laju Free

Langkah 2 : Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah RM45 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit

BANK IN KE SALAH SATU AKAUN DI BAWAH

maybank.gif
No. Akaun: 553056011644 (MAYBANK)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
cimb-bank-logo.gif
No. Akaun: 7611284646 (CIMB)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bank_rakyat-logo-2A81572EC0-seeklogo.com.gif
No. Akaun: 220241644633 (BANK RAKYAT)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
pbbtrue.jpg
No. Akaun: 4736638134 (PUBLIC BANK)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bsntrue.jpg
No. Akaun: 0310429000203109 (BSN)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bankislamtrue.jpg
No. Akaun: 03045020103139 (BANK ISLAM)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bmualmalat.jpg
No. Akaun: 03030009115724 (BANK MUAMALAT)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
 
No. Akaun: 205180206613 (AFFIN BANK)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
   
   
Masukkan email: admin@produkbest.com jika buat online transfer

Nota : Jika bayaran dibuat menggunakan internet banking malalui Maybank2u sila masukan Recipient email: admin@produkbest.com Recipient reference : Nama Anda, Other payment details : No.Tel Anda . Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

SMS DETAIL BAYARAN KE 012 982 8001

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama,Email(Untuk Send Invoice & No Rujukan Pos) Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:

Sabun Al razi ,1 Kotak,RM45, Maybank, 20/04/2012, 1.10 PAGI,TENGKU FAIZAL SOFYAN,eramache@yahoo.com, Jalan Raja Perempuan Zainab 11, Kubang Kerian, 16150 Kota Bharu, Kelantan.

Send ke 012-9828001

DAPATKAN HARGA TERBARU MELALUI SMS/WHATSAPP/WECHAT Sila Taip alrazi hantar ke0199827789

alrazi_sabun_sms.jpg

open24jam.gif

call.jpg

borangtanya.jpg

Nama:
Email Anda:
No Handphone:
Tahu Mengenai Web produkbest.com? Google Search
Forum
Harakah Daily
Iklan Akbar/Sinar Harian
Kawan/keluarga
Email
Facebook
Nama Produk:
 Isikan Pertanyaan Anda:

Find Similar Products by Category


Write your own product review

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Add to Wish List

Click the button below to add the Sabun Al Razi to your wish list.

Related Products

You Recently Viewed...