Loading... Please wait...

For all your PC requirements

Categories

Our Newsletter


  

 

 

 

 

Call / SMS/ Whatsapp/ Wechat

019 9827789

SCAN UTK ADD SINI

web log free

PL Superspray Plus Tahan Lama Dan Lebih Keras

Price:
RM70.00
Weight:
0.30 Grams
Rating:
( )
Shipping:
Free Shipping
Quantity:
Bookmark and Share


Product Description

pl_superspray_plus.jpg

  PL SUPERSPRAY PLUS

Pernahkah Anda Mengalamai Situasi Berikut…  
  
  • Mengalami Pancutan Pramatang,Tak Sampai 5 Minit?
  • Tak Dapat Rasai Nikmat Bersama Yang Maksima?
  • Rutin Seks Terganggu kertana Tak dapat bertahan lama?
  • Kena Perli Dengan Isteri Sebab Tak Mampu memuaskannya?
  • Rasa rendah diri atau bosan akibat masalah seks?
  • Rasa Tercabar Kelelakian Anda?
 
Tahukah Anda Apa itu Pancutan Pramatang?? Jika tahu bagus…Jika tak? saya jelaskan… Pancutan pramatang adalah pancutan yang terlalu awal, ia terjadi sebelum wanita atau pasangan anda klimaks. Ini bermakna, anda puas, tetapi pasangan anda tidak. Sekiranya anda terpancut terlalu awal sebelum pasangan anda sampai kemuncak kepuasan. Maka anda gagal menjadi kekasih dambaan pasangan anda.Sekiranya ini selalu terjadi, maka pasangan anda tidak berpuashati dan mencari jalan alternatif untuk memuaskan dirinya. Kebanyakan punca keretakan rumahtangga adalah disebabkan nafkah batin yang diberi secara tidak sempurna.    100% HERBA BUATAN TEMPATANBAGAIMANA  PL SUPER SPRAY PLUS™ BOLEH MENJADI BEGITU…..SUPER?Beginilah caranya bagaimana PL SUPER SPRAY PLUS™ bertindak…PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN … Serta – Merta! 
  • Tiada lagi pancutan mengejut

  • Tiada lagi rasa malu

  • Tiada lagi kekecewaan

Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pra-matang (premature ejaculation) Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku – Hanya Dengan Spray – 100% Asli – Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya! Ubat tahan lama,PL SUPER SPRAY PLUS™ adalah herba traditional untuk lelaki bagi menghentikan pancutan pra-matang. Herba ini dibuat daripada resepi istimewa yang dikumpulkan dari buku traditional Melayu lama. Kemampuan setiap lelaki untuk BERTAHAN LAMA ketika bersama pasangan masing-masing berbeza mengikut faktor umur, kesihatan, keadaan fizikal serta juga keadaan psikologi atau emosi. Tidak dapat dinafikan kaum lelaki seboleh-bolehnya ingin bertahan selama mungkin ketika ketika mengadakan hubungan seks ataupun sekurang-kurangnya mampu bertahan sehingga pasangannya merasa puas atau orgasme terlebih dulu. Keinginan untuk bertahan lama mungkin boleh dikaitkan dengan faktor keegoan (tidak macho) atau naluri kelelakian. Di samping itu juga, ada di kalangan kaum lelaki menghadapi masalah EJAKULASI PRAMATANG (premature ejaculation).   
  
 pl_superspray_plus_banyak.jpg

Masalah ini juga dikenali sebagai masalah cepat klimaks atau pancutan mani awal adalah satu isu yang amat menekan kaum lelaki dan juga pasangannya. EJAKULASI PRAMATANG biasanya berlaku kepada mereka yang baru sahaja memulakan hubungan seksual di mana pasangan lelaki tidak dapat mengawal klimaksnya lalu memancutkan mani awal.     INSYA ALLAH Jangan sampai nanti isteri kita kutuk kita “apalah abang ni..harap badan je tegap tapi atas katil dah lah lembik cepat game over pulak tu, macam main game online ” Untuk para suami jangan jadi lelaki touch n go..Jangan nanti isteri sendiri mengutuk kita di belakang disebabkan masalah kita. 

Tetapi.. Tidak Perlu Risau

Kerana Di Sini Ada JalanPenyelesaiannya.

Tahukah anda ? Mengikut anggaran Persatuan Andrologi Malaysia, lebih dari 2.2 juta lelaki di Malaysia mengalami masalah lemah tenaga batin daN cepat pancut. Jumlah sebenar mungkin lebih 3 kali ganda. Tetapi masalah ini hanya di ketahui oleh diri sendiri dan pasanganya sahaja. Kerana kejantanan seorang lelaki hanya teruji di katil sendiri. Rahsia seorang lelaki akan terbongkar, apabila kalah teruk di katil sendiri semasa berasmara dengan pasangannya. Ramai lelaki yang kelihatan hebat dan gagah diluar tetapi kalah teruk di atas katil sendiri.. Adakah anda juga dalam kategori ini..? 

Dengan PL SUPER SPRAY PLUS  Anda Akan Terkeluar

Dari Statistik Di Atas…

Lelaki akan merasa tertekan dan seolah-olah jatuh maruahnya di depan pasangan wanitanya. Keadaan diburukkan lagi apabila pasangannya menyuarakan perasaan kurang puas dengan hubungan kelamin mereka. Mengikut kajian yang pernah dijalankan oleh Dr Alfred Kinsey, dia mendapati sebilangan besar lelaki (respondennya ialah rakyat Amerika) hanya dapat bertahan seminit setengah daripada awal hubungan penetratif sehingga ke peringkat pancutan mani. Sebilangan lagi dapat bertahan dua minit dan jarang sekali mencecah sehingga 15 minit.   
** FAKTA ** - 78% wanita Asia tidak merasa puas tiap kali bersama pasangan. Namun perasaan tersebut diketepikan demi menjaga hati pasangan. - 35% kes cerai di Semenanjung Malaysia adalah kerana suami cepat inzal (pancut), lemahnya daya seks dalam memuaskan naluri seks isteri. - Wanita mempunyai 9 nafsu berbanding lelaki yang hanya ada 1. - Kegagalan mencapai orgasme lengkap boleh menyebabkan wanita mengalami ganguan organ seperti sakit buah pinggang, perut, usus dan saraf. Oleh yang demikian, jika ANDA ingin BERTAHAN LEBIH LAMA DI RANJANG atau berdepan dengan masalah EJAKULASI PRAMATANG atau cepat klimaks (pancutan mani awal) adalah sangat mustahak bagi ANDA untuk mencari pendekatan yang sesuai dan serasi untuk diamalkan supaya keyakinan diri dapat dipulihkan kembali dan keharmonian rumahtangga berpanjangan.
Jika isteri anda sering menolak ajakan anda untuk melakukan hubungan intim, cuba FIKIRKAN semula……….
ADAKAH ANDA TELAH BERJAYA MEMBERI ISTERI ANDA PUNCAK INZAL????

pl_superspray_plus_fungsi.jpg

“Kami menjaminkan kepuasan anda…
Kami menjaminkan keseronokan anda”
PL SUPER SPRAY PLUS
FAKTA : Jika anda takutkan pasangan anda akan mentertawakan anda kerana menggunakan PL SUPER SPRAY PLUS, JANGAN BIMBANG. Lebih 30%  PL SUPER SPRAY PLUS ™ ini dibeli oleh wanita untuk pasangannya. Kenapa anda tidak???

Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup.

Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup.
website ini – Membongkar Rahsia ubat tahan lama, PL SUPERSPRAY PLUS™ adalah rumusan herba traditional yang boleh membantu untuk mengurangkan pancutan pramatang lelaki. Rumusan herba ini dibuat dari resepi istimewa dari buku traditional lama Melayu.
Masalah PE ?Apakah 2 sebab utama berlakunya pancutan pramatang? Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi. Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.Oleh itu apakah penyelesaiannya???Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasm! Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pramatang. Ianya adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama! Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda— dengan usaha anda sendiri — yang akan bertahan seumur hidup anda..
pl_superspray_plus_kandungan.jpg

Anda Berjaya … Itulah Jaminan Kami!

Tanya Diri Anda Sendiri 3 Persoalan Ini: 1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang ANDA mahu, dan menikmati, menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan? 2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda? 3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pramatang…UNTUK SELAMANYA?   Oleh itu dapatkan PL SUPERSPRAY™ sekarang juga. Anda akan melihat sendiri —TANPA RISIKO— Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks anda, dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda. Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. anda akan berpuas hati, dan anda akan dapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda, kami jamin !!!! Berikannya ketegangan paling keras dan paling lama yang pernah dia rasai!!  FAKTA : Jika anda takutkan pasangan anda akan mentertawakan anda kerana menggunakan PL SUPER SPRAY™, JANGAN BIMBANG. Lebih 30% PL SUPER SPRAY PLUS  ini dibeli oleh wanita untuk pasangannya. Kenapa anda tidak??? 
pl_superspray_plus_sijil.jpg

CARA ORDER EKPRESS/SEGERA

PERCUMA POS LAJU!

PERHATIAN: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda.

Langkah 1 : Harga Produk

pl_superspray_plus.jpg

1 Botol= RM70

2 Botol= RM130

Langkah 2 : Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah RM70/RM130 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit

BANK IN KE SALAH SATU AKAUN DI BAWAH

maybank.gif
No. Akaun: 553056011644 (MAYBANK)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
cimb-bank-logo.gif
No. Akaun: 7611284646 (CIMB)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bank_rakyat-logo-2A81572EC0-seeklogo.com.gif
No. Akaun: 220241644633 (BANK RAKYAT)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
pbbtrue.jpg
No. Akaun: 4736638134 (PUBLIC BANK)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bsntrue.jpg
No. Akaun: 0310429000203109 (BSN)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bankislamtrue.jpg
No. Akaun: 03045020103139 (BANK ISLAM)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
bmualmalat.jpg
No. Akaun: 03030009115724 (BANK MUAMALAT)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
 
No. Akaun: 205180206613 (AFFIN BANK)
Nama: ALIAS BIN IBRAHIM
   
   
Masukkan email: admin@produkbest.com jika buat online transfer

Nota : Jika bayaran dibuat menggunakan internet banking malalui Maybank2u sila masukan Recipient email: admin@produkbest.com Recipient reference : Nama Anda, Other payment details : No.Tel Anda . Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

SMS DETAIL BAYARAN KE 012 982 8001

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama,Email(Untuk Send Invoice & No Rujukan Pos) Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:

29Serum ,2 botol,RM120, Maybank, 20/04/2012, 1.10 PAGI,TENGKU FAIZAL SOFYAN,eramache@yahoo.com, Jalan Raja Perempuan Zainab 11, Kubang Kerian, 16150 Kota Bharu, Kelantan.

Send ke 012-9828001

DAPATKAN HARGA TERBARU MELALUI SMS/WHATSAPP/WECHAT Sila Taip sprayplus hantar ke0199827789

pl_superspray_plus_sms.jpg

open24jam.gif

call.jpg

borangtanya.jpg

Nama:
Email Anda:
No Handphone:
Tahu Mengenai Web produkbest.com? Google Search
Forum
Harakah Daily
Iklan Akbar/Sinar Harian
Kawan/keluarga
Email
Facebook
Nama Produk:
 Isikan Pertanyaan Anda:

Find Similar Products by Category


Write your own product review

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Add to Wish List

Click the button below to add the PL Superspray Plus Tahan Lama Dan Lebih Keras to your wish list.

You Recently Viewed...